Studentabonnemang - Hitta rätt

Här kan du hitta några av marknadens billigaste och bästa studentabonnemang. Alla dessa operatörer har olika abonnemang beroende på hur mycket surf du vill ha varje månad.

Jämför mobilabonnemang student

Operatör Surf Samtal/sms Pris
Hallon 8 - 200 GB Fria Se priset här
Vimla! 6 - 100 GB Fria Se priset här
Chili mobil 6 GB - Fri Surf Fria Se priset här
Fibio 10 - 200 GB Fria Se priset här
Comiq 5 – 50 GB Fria Se priset här
Halebop 15 – 60 GB Fria Se priset här

Bästa mobilabonnemang – Student

Som student är det enda man efterfrågar låga och rabatterade priser för att klara sig på studentbudgeten, och mobilabonnemang är inget undantag. Därför har vi här ovan listat billiga studentabonnemang utifrån fyra olika surfmängder, bestäm för dig själv vad som passar dig bäst.

* Glöm inte heller av att kolla Mecenat och Studentkortet för fler studenterbjudanden.

Ikon Surf

Lite surf

Lite surf passar bra för de studenter som inte surfar så mycket eller mest rör sig mellan platser som har wifi.

Ikon Surf

Mittemellan surf

Mittemellan är inte lite och inte heller mycket surf, här kan du se vilka mobiloperatörer som erbjuder sådär lagom surf. Du kan hitta surf för 15, 16 och 18GB eller 25GB. Välj det alternativ som passar dig bäst!

Ikon Surf

Ganska mycket

Här kan du hitta alltifrån 30 till 50GB surf, beroende på hur mycket surf du behöver varje månad. Tänk på att många mobiloperatörer har abonnemang där du kan spara din surf till nästkommande månad, om du har en ojämn konsumtion.

Ikon Surf

Mycket surf

Här finns surf för de studenter som gör av med mycket surf varje månad, men tänk på att vissa abonnemang med 100GB inte erbjuder dig möjligheten att spara överbliven surf till nästkommande månad.

Frågor och svar om studentabonnemang

Det är bättre av den enkla anledningen att det är billigare, och varför betala mer än nödvändigt? Speciellt när man är student och har en tightare budget.

De flesta har specifika studentabonnemang. Vissa har inte det men tillämpar ofta en rabatt manuellt i efterhand.

Du kan ha det tills du själv väljer att byta, det är med andra ord riktigt smart att teckna ett studentabonnemang under tiden som man är student och sedan ha kvar det även när man har slutat studera.

Det skiljer sig åt i tecknandet, då en student måste kunna uppvisa studentlegitimation men erbjudanden och priser kan ofta gå under samma villkor. Läs mer om det under fliken Mobilabonnemang Barn & Ungdom.

Eftersom studenter ofta lever på en lägre månadsinkomst har mobiloperatörerna tagit fram prisvärda abonnemang för just personer som studerar. Detsamma gäller för pensionärer, läs mer om det under Seniorabonnemang.

Det beror såklart på vad du värdesätter, men om vi utgår ifrån mycket surf till ett bra pris ligger Hallon, Fello och Vimla i topp.