Bästa mobilabonnemang
- Familj

Här kan du läsa om vilka operatörer som erbjuder familjeabonnemang och bilda dig en uppfattning om vilken operatör som har det bästa familjeabonnemanget.

Jämför mobilabonnemang familj

Operatör Surf Samtal/sms Pris
Comviq 30GB/person Fria Se priset här
Fibio Fri Surf Fria Se priset här
Telenor 4 GB - Fri Surf Fria Se priset här
Tele2 3 GB - Fri Surf Fria Se priset här
Tele2 15 GB – Fri surf Fria Se priset här

Bästa familjeabonnemang – Mobil

Här har vi listat de bästa familjeabonnemangen. Du kan såklart välja att bygga ihop ett abonnemang för familjen på egen hand hos andra aktörer än de som är listade här, men vår tanke är att det är just det man vill slippa. Så här har vi listat några av de bästa och billigaste familjeabonnemang som finns på marknaden just nu.

Tele2 Familjeabonnemang

Om du är intresserad av att köpa familjeabonnemang hos Tele2 kan du välja mellan fyra olika surfmängder (12GB, 25GB, 50GB eller obegränsad surf). Det ingår fria sms och samtal i alla Tele2s abonnemang, likaså för familjeabonnemangen. Här har vi listat vad det skulle kosta för respektive abonnemang baserat på hur många användare som det finns.

Familj surfar på telefon

Telenor familjeabonnemang

Du kan välja mellan hela sex olika familjeabonnemang hos Telenor och välja att lägga till mellan en och fem användare åt gången. Telenor är med andra ord ett bra val för de som har en specifik efterfrågan på surfmängden. I deras familjeabonnemang, likt alla deras andra abonnemang, ingår fria sms och samtal och det är ingen bindningstid.

Tre Familjeabonnemang

När du väljer familjeabonnemang hos Tre börjar du med att välja mellan tre olika surfnivåer: lite med 15GB/mån, mellan med 50GB/mån och mycket med obegränsad surf/mån. Därefter kan du på egen hand lätt och smidigt välja att lägga till eller ta bort användare. Att lägga till en användare kostar 99kr oavsett surfpaket.

Frågor och svar om familjeabonnemang

När man talar om familjeabonnemang menar man inte biologisk familj eller kärnfamilj, du får välja din familj helt själv. Så ni kan helt enkelt vara ett kompisgäng som går ihop och startar ett familjeabonnemang. Men det är vanligast att det nyttjas av familjer.

Det är billigare än om alla skulle ha ett eget abonnemang, varje användare har fortfarande sitt eget nummer men man delar på surfen och får allt på samma faktura.

De flesta familjeabonnemang fungerar som att desto fler ni är desto billigare blir det. Med andra ord är ett familjeabonnemang perfekt för en stor familj. Är ni inte en stor familj kan ni kanske bjuda in kompisen, kollegan eller grannen i stället. Om du i stället vill teckna ett eget abonnemang kan du läsa mer om de Bästa mobilabonnemanget och de Billigaste mobilabonnemangen.

Vi kan rekommendera mobilabonnemangsföretaget 3 som är den framstående aktören när det kommer till familjeabonnemang.

Det beror lite på, men i regel är ett barnabonnemang ett bra alternativ om man inte vill eller kan dela surfen med fler familjemedlemmar eller vänner. Familjeabonnemang är passande om man är många som vill dela på en stor surfmängd, medan barnabonnemang är bra för de som enbart vill ett billigt abonnemang. Läs mer om detta under fliken Mobilabonnemang Barn & Ungdom.

Kraven är detsamma för alla mobilabonnemang

  • - Över 18 år
  • - Folkbokförd i Sverige
  • - Inte ha betalningsanmärkningar

Det skiljer sig från operatör till operatör men hos de flesta fördelas det utifrån hur mycket var och en använder sig av och för många familjeabonnemang kan ägaren (den som är skriven på familjeabonnemanget) välja hur surfen ska fördelas.