Jämför mobilabonnemang företag

Här kan du hitta både de billigaste och bästa mobilabonnemangen för företag. De billigaste abonnemangen passar bra för företagskunder som inte efterfrågar tekniska lösningar och växeltjänster medan de bästa abonnemangen den typen av lösningar.

Företag - mobilabonnemang

Operatör Surf Samtal/sms Pris
Hallon 6 - 100 GB Fria
Telness 3 - 100 GB Fria
Chili mobil 6 GB - Fri Surf Fria
Tre Fri surf! Fria
Telenor Fri surf! Fria

Billigaste mobilabonnemang – Företag

Här har vi listat de absolut billigaste mobilabonnemangen för företag i turordningen. På första plats har vi Hallon som just nu är billigare än resterande aktörer. De erbjuder en surfmängd från 6GB till 100GB surf. Därefter kommer Chilimobil och Telness.

Hallon Företagsabonnemang

Hallon har mycket låga priser och bra erbjudanden både inom företags- och privatmarknaden. Deras företagsabonnemang kommer utan startavgift, bindningstid och uppsägningstid. För företag erbjuder Hallon fyra olika paket, med olika mängd surf. I samtliga abonnemang ingår fria samtal och SMS, du får också 25GB extra vid tecknandet.

Chili Företag

Hos mobiloperatören Chili kan du teckna företagsabonnemang för antingen 6, 25 eller obegränsad surf. Deras mest prisvärda företagsabonnemang är utan tvekan det med fri surf. Fria SMS och samtal ingår och det går lätt att flytta över nummer till Chili. Du slipper också bindning-, uppsägning- och startavgift.

Telness Företagsabonnemang

Telness är en relativt ny mobiloperatör som har valt att bara inrikta sig på företag. Det ingår fria SMS och samtal, det är ingen bindning- och uppsägningstid. Telness erbjuder även företag en växelfunktion att lägga till för enbart 199kr/mån.


Bästa mobilabonnemang – Företag

Här kan du hitta de bästa mobilabonnemangen för företag, enligt oss, för det beror helt och hållet på vad man sätter i fokus och vad man är i behov av. Men här kan du hitta mobilabonnemang med många bra tekniska lösningar som företagskunder ofta uppskattar.

Telenor företagsabonnemang

Mobiloperatören Telenor har inga färdiga abonnemang förutom ett med obegränsad surf. I det ingår även 100GB surf att använda utomlands. För det får man betala 349kr/mån. Men låter det som ett abonnemang med onödigt mycket surf kan du fylla i deras behovsanalys och få ett skräddarsytt företagsabonnemang. Men oavsett abonnemang ingår det alltid fria SMS och samtal. Som ett extra plus har Telenor har också börjat använda sig av 5G och det är ju inget man vill missa.

Telia företag mobilabonnemang

Telia har länge varit ledande inom företagsabonnemang men har nu på senare tid halkat efter om man ser till priset. Däremot så erbjuder de helhetslösningar, där du själv kan välja vad du vill lägga till såsom växel, molntjänster, bredband och konferenser. Till deras fördel har de också sitt rikstäckande nät som gör att ni som företag kan nå kunder i hela landet.

Du får däremot inte mycket surf för pengarna, 2GB kostar 399kr/mån och 20GB kostar hela 699kr/mån. Telia erbjuder med andra ord bra tjänster men till ett högt pris om man inte behöver tilläggstjänster.

Tre mobilabonnemang företag

Tre är också en stor aktör inom företagsabonnemang och har bara tagit fram ett enda företagsabonnemang, som har obegränsad surf för ca 249kr/mån. Därefter kan man välja att lägga till tjänster som passar ens verksamhet, exempelvis 3växel för 49kr/mån eller 3 Världen företag och därefter surfa till samma pris som hemma i Sverige. I 3 Världen företag ingår alla EU-länder, USA och Thailand bland annat.

Frågor och svar om företagsabonnemang

De billigaste företagsabonnemangen hittar du tveklöst hos Hallon, som trots att det är relativt nytt ändå har etablerat sig på marknaden. Hallon har företagsabonnemang för mindre än halva priset.

Det gör bland annat mobiloperatörerna Telness, Telenor, Tele2, Tre och Telia. Är man ute efter en växellösning kommer företagsabonnemanget ofta kosta lite mer.

Vissa operatörer är dyrare dels på grund av att de erbjuder fler kommunikation och IT-lösningar, dels för att de erbjuder service i fysiska butiker. Därtill handlar det också om hur mycket personal de har, med andra hur ofta, bra och snabb support de kan erbjuda. Med vissa operatörer avses bland annat Telness, Telenor, Tele2, Tre och Telia.

Telenor erbjuder mycket gratis surf till och i andra länder än Sverige. Om du däremot främst är i behov av att kunna ringa till kunder och partners utomlands erbjuder även Tele2 detta gratis för sina abonnemang.

Många företagsabonnemang är dyrare än privata abonnemang för att de ingår tilläggstjänster som exempelvis växellösningar eller andra kommunikation- och IT-lösningar.