Ringa tryggt med Telenor

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Detta är reklam för Telenor och innehåller reklamlänkar

Att ringa ringa tryggt med Telenor

Ringa tryggt är väldigt viktigt och Telenor är verkligen en mobiloperatör som ger dig trygghet. Företaget är ett av de största i Sverige och förutom mobilabonnemang erbjuder de även dig som kund möjligheten till riktigt bra bredband. Detta genom att Telenor och Bredbandsbolaget har gått samman.

Telenor mobilabonnemang

Telenor gör det lätt för dig när du ska välja mobilabonnemang och du vet att du alltid kan ringa tryggt. I princip har du ett abonnemang att välja på och sedan väljer du bara själv hur mycket surf som du vill ha. Hos Telenor hittar du också familjeabonnemang, vilket betyder att du kan samla hela familjen i ett och samma abonnemang. Just nu erbjuder Telenor dig 100 GB extra i Surf under tre månader som ny kund. Detta oavsett vilken surfpott som du har till ditt abonnemang. Detta är verkligen generöst och värt att ta vara på.

Vad ingår i Telenor mobilabonnemang

I alla mobilabonnemang hos Telenor ingår fria samtal, SMS, mms och surf. Hur mycket surf du har beror helt och hållet på ditt avtal med mobiloperatören. Mest populärt är att ha 20 GB surf på ditt abonnemang, men du kan välja mellan 1.5 GB till obegränsat. Det billigaste abonnemanget kostar 249 kr/månaden och det dyraste med obegränsad surf är 549 kr/månaden. Priserna skiljer sig även åt om du väljer att binda upp dig med en 24 månaders abonnemang eller om du vill ha utan bindningstid. Priserna per månad kan skilja sig väldigt mycket, så om du inte har några planer på att till exempel flytta utomlands inom 24 månader så är det nog värt för dig att binda upp dig. Men om du är student är det alltid en bra idé att undersöka om det finns studentabonnemang tillgängliga.

Telenor Familj

Telenor familn är ett abonnemang där alla i familjen delar på abonnemanget som finns. du kan själv välja hur stor surfmängd var och en ska ha. Självklart så får varje person sitt eget telefonnummer. Tryck här för mer information om Telenor familj.

Rabatter på abonnemang

Telenor tycker att det är mycket viktigt att ungdomar ska kunna ringa tryggt och därför finns det speciella ungdomsabonnemang att få. Dessa gäller alla upp till 27 år. Det är minst lika viktigt att pensionärer är trygga och därför erbjuds alla över 65 år en seniorrabatt. Rabatter kan endast få om du binder dig på 24 månader.

Ringa och surfa med Telenor i utlandet

Självklart erbjuder Telenor dig gratis samtal och meddelanden inom EU och EES. Det är just denna roaming avgift som EU har tagit bort. Förutom möjligheten att ringa gratis till Sverige och skicka meddelanden, kan du även surfa fritt precis som du gör i Sverige. Även lokalsamtal utomlands ingår i det Telenor mobilabonnemang som du har. För exakta roaming priser när du är utomlands tryck här.

Observera dock att samtal från Sverige till utlandet inte är gratis, utan endast när du ringer till Sverige. Men även om du vill ringa från Sverige till utlandet så finns det sätt att ringa gratis.

Surfa utanför EU

Du kan även surfa tryggt med Telenor gratis även om du inte befinner dig i ett EU eller EES land. Mobiloperatören erbjuder dig även gratis surf i Thailand, Malaysia och Myanmar.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]