Ringa billigt i Sverige

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.9″]

Att ringa billigt i Sverige

Nu för tiden finns det många sätt för dig att ringa billigt i Sverige. Konkurrensen mellan de olika telefonbolagen är stor och det finns flera nya uppstickare på marknaden vilket gör att priserna pressas. Det är dock viktigt att inte bara se på priset när du väljer telefonabonnemang, utan även vad ditt abonnemang innehåller. Detta oavsett om du letar efter fasttelefoni eller mobil telefoni. Många telefonbolag erbjuder nu för tiden dig både möjligheten att ringa billigt i Sverige på mobilen och fasttelefoni. Till exempel erbjuder TRE hemtelefon med fastpris. Vilket i andra ord betyder att TRE (3) erbjuder dig möjligheten att skaffa både ett mobilabonnemang och fasttelefoni från samma teleoperatör.

Ringa billigt i Sverige från din mobil

Förr i tiden var det väldigt dyrt att ringa från din mobiltelefon till andra, men nu för tiden så är nästan alla mobilabonnemang så kallade abonnemang med fastpris. Det betyder att du betalar ett fast pris i månaden och kan sedan ringa hur mycket du vill till andra mobiltelefoner och fasta nät. Ibland finns det dock begränsningar på hur många minuter du kan ringa i månaden, men det brukar för det mesta vara flera tusen minuter om ingenting annat anges. Du kan dock inte ringa billigt i Sverige till betalnummer med mobilabonnemang och det kan du inte heller göra från det fasta nätet. Bland de mest pålitliga svenska mobiloperatörerna som erbjuder möjligheten att ringa billigt hittar du både 3 (TRE) och Telenor.

Ringa billigt i Sverige med IP-telefoni

Det billigaste sättet att ringa med fast telefoni i Sverige är att använda sig av så kallad IP-telefoni. Då ringer du över internet och inte genom den vanliga telefonledningen. Precis som med klassisk fast telefoni har du även här ett vanligt telefonnummer och du gör även alla samtal med en helt vanlig telefon. Denna telefon är kopplad till ett modem istället för telefonjacket. Nu för tiden då internet är snabbt och betydligt mer stabilt än tidigare, så skiljer sig inte samtalskvalitén mot traditionell fasttelefoni.

Förutom att ringa billigt inom Sverige och ofta även gratis, så har du också möjlighet att ringa till väldigt attraktiva priser till utlandet.

 

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]