Kontantkort till mobilen

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Bra att veta om kontantkort till mobilen

Om du har ett kontantkort till mobilen betyder det i princip att du betalar i förhand för ditt abonnemang kontant. De allra flesta operatörer erbjuder kontantkorts abonnemang som påminner väldigt mycket om fastpris mobilabonnemang. Det vill säga att du kan ringa, skicka meddelanden och surfa till stor del fritt under en månad och sedan måste du förnya abonnemanget. Priserna för dessa abonnemang brukar vara något dyrare än ett vanligt abonnemang, men för vissa människor är detta enda lösningen att kunna använda en mobiltelefon då de på grund av olika anledningar inte kan inneha ett vanligt abonnemang.

Detta är till exempel personer under 18 år, personer utan ett bankkonto och personer med betalningsanmärkningar.

Olika operatörer som erbjuder kontantkort till mobilen

De allra flesta svenska mobiloperatörer erbjuder kontantkort till mobil och för det mesta är dessa kontantkort gratis. Det vill säga att du inte behöver betala något för att öppna ett kontantkortsabonnemang.  Enda utgifterna som du har är att förnya ditt abonnemang antingen varje månad om det fungerar som ett fastpris mobil abonnemang eller varje gång som dina pengar på kortet är slut. Se listan nedan över de bästa gratis fastpris abonnemang med kontantkort.

 

 

Recensioner av kontantkort till mobilen

Innan du bestämmer dig för vilket kontantkort till mobilen som du vill köpa är det en bra idé att läsa olika recensioner om de olika mobiloperatörerna och deras olika abonnemang. Hos oss på ringbilligt.nu hittar du endast de mest seriösa svenska mobiloperatörer som erbjuder kontantkort abonnemang som passar de allra flesta.

Kontantkort till mobilen i utlandet

När du reser i utlandet speciellt utanför Europa är det en bra idé att så snabbt som möjligt införskaffa ett kontantkort som du kan använda i din telefon. På detta sätt kan du hela tiden hålla kontakt med dina nära och kära när du befinner dig utomlands. Det är en bra idé att försöka skaffa ett kontantkort abonnemang som även erbjuder gratis mobil datatrafik, så du kan ringa med någon av de olika applikationerna som finns för att ringa gratis. Ofta kan du även införskaffa ett kontantkort abonnemang från Sverige innan du reser.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]